Nieuws
Logo Soluzo

Soluzo

Soluzo is gespecialiseerd in integrale slimme zorgoplossingen. Soluzo stoelt op een combinatie van kwaliteitsverbetering van zorgprocessen en toepassing van zorgtechniek die zich reeds in de praktijk bewezen heeft, incluis directe kostenbesparingen.

 

Om de zorg voor iedereen toegankelijk en dus betaalbaar te houden, is innovatie in de ouderenzorg hard nodig. Soluzo er- en herkent de maatschappelijke uitdagingen voor de ouderenzorg voor de komende decennia.

 

Soluzo wil graag samen met de andere ZIA-partners een belangrijke bijdrage leveren om op een innovatieve wijze enerzijds de regie en zelfredzaamheid van de ouderen thuis en intramuraal en anderzijds de passie voor vakbekwaamheid van zorgmedewerkers te ondersteunen met procesverbeteringen en slimme zorgtechnologie. De inzet van zorgtechnologie ondersteunt mensen om zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen omgeving te wonen. Voor de zorgprofessional krijgt de inzet van zorgtechnologie een vaste plek in het dagelijkse werk. Het ZIA biedt veel perspectief om zorgtechniek een volwassen plaats te kunnen geven binnen de zorgopleidingen.

 

Soluzo levert een stevige bijdrage in alle programmalijnen van het Zorg Innovatie Atelier. Achter de schermen zijn we al een aantal stappen verder: het Atelier helpt ons om te ontdekken of de markt al rijp is voor een volgende stap. Door een nieuwe innovatie goed uit te testen in het Atelier, kunnen we er bovendien voor zorgen dat een dienst ook beheersbaar blijft als we ‘m op grote schaal uitrollen.

 

Het Zorg Innovatie Atelier helpt ons om het beste jongetje van de klas te blijven.

Contact

Soluzo
Postbus 85
6200 AB Maastricht

T 088 119 24 50
E info@soluzo.nl

www.soluzo.nl